Wanneer u uw praktijk/ zorginstelling (organisatie) wilt inschrijven voor cBoards, kunt u kiezen uit een cBoards Basic of Premium organisatieabonnement.

U kiest als organisatie voor een Premium organisatieabonnement wanneer u één of meerdere gebruikers binnen uw organisatie in staat wilt stellen boards te initiëren.

Hieronder vindt u de verschillen tussen een Premium en Basic organisatieabonnement.

Verschillen cBoards Basic en Premium organisatieabonnement

Overeenkomsten tussen beide abonnementen:

• Maandelijks opzegbaar.
  • Afgesloten per organisatie.
  • NEN7510 en ISO27001 certificering.
  • Uitgebreide customer care service.

Klik hier als u wilt weten wat het verschil tussen een cBoards Premium en Basic gebruikersaccount is.

Heeft u het antwoord gevonden?