Wanneer u wordt betrokken bij een board, Organisatieteam of Team, krijgt u automatisch een e-mailnotificatie toegestuurd vanuit cBoards. In deze handleiding leest u hoe u vervolgens een account aanmaakt om toegang te krijgen tot cBoards.

Openen e-mailbericht

Stap 1. Klik op de knop ‘Aanmelden’.

Invullen gegevens

Stap 2. In het aanmeldformulier vult u uw gegevens in voor het aanmaken van een cBoards account.

NB. Gebruik bij het instellen van uw telefoonnummer altijd uw mobiele nummer of een vast telefoonnummer waarbij geen keuzemenu actief is.

Stap 3. Klik op ‘Account aanmaken’ om door te gaan naar de 2-factor authenticatie.

2-factor authenticatie

Stap 4. U wordt nu gebeld door een Nederlands 020-nummer of door een Amerikaans +(786)-nummer op het telefoonnummer dat u heeft geregistreerd in stap 2. U neemt op en toetst het cijfer in op uw telefoon dat op uw computerscherm te zien is.

NB. Toetst u dit getal a.u.b. pas in op het moment dat u aan de telefoon een stem hoort.

Na het aanmaken van uw account, heeft u direct toegang tot de cBoards Applicatie en het board, Organisatieteam of Team waarvoor u bent uitgenodigd.

Authenticatie mislukt

Indien het inloggen met de 2-factor authenticatie is mislukt, klikt u op ‘Bel opnieuw’.

U wordt dan nogmaals gebeld. Hier zijn hier géén kosten aan verbonden. Toets het nieuwe getal op uw computerscherm in op uw telefoon.

Wanneer u wederom problemen ervaart bij het inloggen met de 2-factor authenticatie, neemt u dan a.u.b. contact op met onze Customer Care afdeling.

Klik hier als u wilt weten wat 2-factor authenticatie is.

Klik hier als u wilt weten hoe de 2-factor authenticatie werkt.