In deze handleiding leest u hoe u uw persoonlijke e-mailadres kunt wijzigen of een persoonlijk e-mailadres kunt toevoegen.

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto of initialen en klik op ‘Instellingen’.

Stap 2. Klik onder het kopje 'E-mailadres' op de '+'.

Stap 3. Vul uw e-mailadres in. Indien u dit e-mailadres als uw primaire e-mailadres wilt instellen, vinkt u ‘Ja, dit als mijn primaire e-mailadres instellen’ aan.

Stap 4. Klik op het opslaan-icoontje.

U wordt nu gemaild om uw nieuw toegevoegde e-mailadres te bevestigen.