Het patiënt-ID is een unieke code voor de patiënt, welke gebruikt dient te worden in alle communicatie in verband met het behoud van de patiënt privacy. Het patiënt-ID bevat geen patiëntgegevens.

Het patiënt-ID kunt u op twee manieren vinden:

1. In elk board van uw patiënt. Deze vindt u onder de naam van de patiënt.

2. In het board overzicht van de desbetreffende patiënt.

1. Patiënt-ID in een board

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt in een board. De patiëntgegevens worden nu getoond en u vindt bovenin het patiënt-ID.

2. Patiënt-ID in board overzicht patiënt

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt waarvan u het overzicht van zijn boards wilt zien.

Stap 2. Klik op de naam van de patiënt om de patiëntgegevens te openen.