In deze handleiding leest u meer over het creëren van een Team.

Het is niet mogelijk om als individuele zorgprofessional zelf een Team te creëren. Neem hiervoor contact op met ons Customer Care team, zij maken graag een Team voor u aan.

U kunt contact opnemen met het Customer Care team via de chat op deze supportpagina of bel naar 020 21 49 222.

Overzicht teams

Wanneer het ons Customer Care team is gelukt een Team te creëren, vindt u dit Team terug in uw overzicht van teams.

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto of initialen en klik op 'Organisatie / teams'.

Stap 2. Hier ziet u een overzicht van de teams waar u deel van uitmaakt. Klik op een team om de desbetreffende gegevens en gebruikers te tonen.