Wanneer u beter herkenbaar wilt zijn voor andere cBoards gebruikers, kunt u een profielfoto toevoegen aan uzelf als gebruiker. In deze handleiding leest u hoe u dat doet.

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto of initialen en klik op ‘Instellingen’.

Stap 2. Klik op het potlood-icoontje naast uw profielfoto en kies vervolgens uw gewenste profielfoto.

Indien u uw profielfoto wilt wijzigen, dan uploadt u een nieuwe profielfoto van uzelf middels het volgen van dezelfde stappen.