In deze handleiding leest u waar u het menu in de cBoards App kunt vinden en naar welke cBoards hoofdfunctionaliteiten dit menu u kan leiden.

Waar bevindt zich het menu in de mobiele App?

Wanneer u inlogt in de mobiele App, komt u in bovenstaand overzicht terecht. Klik op uw profielfoto of initialen om het menu uit te klappen.

cBoards menu

Het cBoards menu leidt u naar de volgende hoofdfunctionaliteiten:

• Support: chatsupport & handleidingen

• QR- login: met deze QR-code kunt u inloggen op uw desktop

• Mijn cBoards app: hier vindt u de QR-code om in te loggen op een nieuw mobiel apparaat. Bovendien ziet u hier uw geactiveerde toestellen. Dit zijn alle mobiele apparaten die gekoppeld zijn aan uw account. U kunt de geactiveerde toestellen ook verwijderen

NB. U hoeft niet uit te loggen om de cBoards App veilig af te sluiten.

Boards

Binnen het boards overzicht vindt u al uw boards waarvoor u bent uitgenodigd. Daarnaast vindt u uw patiëntgegevens hier.

Wanneer u een board opent, komt u automatisch in het medisch dossier terecht. Onder in uw scherm kunt u navigeren naar de chat en de deelnemers van dit board.

Door boven in uw scherm op het witte pijltje te klikken, kunt u eenvoudig scrollen tussen de verschillende tabbladen binnen het board. Daarnaast is het mogelijk om uw rechten wat betreft het inzien en registreren van (medische) data te bekijken.