U maakt gebruik van zowel het Caresharing KIS (cKIS) als cBoards.

Single Sign On (SSO)

Via de snelkoppeling in beide applicaties komt u met één druk op de knop van de ene in de andere applicatie. Hieronder kunt u zien hoe dit werkt.

Van cBoards naar cKIS  en van cKIS naar cBoards

Als u zich in de cBoards applicatie bevindt en op de knop linksboven klikt (zoals in het bovenstaande filmpje is weergegeven), gaat u automatisch naar de cKIS applicatie. Als u vervolgens weer vanuit de cKIS applicatie wilt schakelen naar de cBoards applicatie, kunt u op de knop bovenaan klikken zoals in het bovenstaande filmpje is weergegeven.

In cKIS werken in cBoards

Wanneer u een patiëntenkaart binnen cKIS opent door op de patiëntnaam te klikken, vindt u ook een cBoards tab waar u in kunt werken. Dit kunt u doen door de volgende twee stappen te volgen:

Stap 1. Klik op de patiëntenkaart.

Stap 2. Klik op cBoards. U kunt nu werken in de cBoards omgeving.

In bovenstaande afbeelding ziet u het tabblad dat zich opent. U kunt nu in cBoards werken terwijl u zich in de cKIS applicatie bevindt.