Inloggning
Återställning av lösenord

Hur återställer jag mitt lösenord?

Diagona AB avatar
Skrivet av Diagona AB
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har problem att logga in eller tror att ditt konto har kapats?

Då kan du lätt återställa ditt lösenord genom följande steg.

1. Gå till app.casai.io

2. I ”Logga In” rutan under inloggningsfälten, klicka på ”Glömt ditt lösenord?”

3. I rutan för ”Återställ Lösenord”, fyll i den e-postadress du använde för att skapa ditt konto.

4. Klicka på ”skicka” och följ dem instruktioner du fått till din mejladress.

5. I mejlet du fått, klicka på ”Återställ ditt lösenord”

6. Du länkas till återställningssidan, fyll i båda lösenordsfälten med ditt nya lösenord.

7. Klicka på ”Återställ”.

8. Gå tillbaka till inloggningsidan och logga in igen.