Ändra språk

Hur ändrar jag språk i CASAI? Vilka språk kan jag använda i CASAI?

Diagona AB avatar
Skrivet av Diagona AB
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

CASAI har idag två språk som du kan välja mellan, Svenska och Engelska.

För att ändra språk gör följande steg. Då kan göra det på två olika sätt.

När du ska logga in:

1. Gå till app.casai.io

2. I ”Logga In” rutan finns en knapp för språk, den är automatiskt satt på Svenska(om inte din webbläsare är inställd på ett annat språk)

3. Ändra språket enkelt genom att klicka på den vita cirkeln.

Om du redan är inloggad:

1. Om du redan är inloggad, klicka på ”flaggan” längst upp till höger i skärmen.

2. En ruta kommer upp med två val, välj det språk du vill använda, du kan enkelt byta tillbaka igen när du vill.