Inställningar
Adminpanel - Allmänt

I denna artikel förklarar vi de inställningar som är relevanta under fliken Allmänt i adminpanelen.

Diagona AB avatar
Skrivet av Diagona AB
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. I widget "Allmänt" anges projektadmin för Beställare och Entreprenör. Projektägaren (den som skapat projektet) kommer automatiskt att vara vald för den sidan som denna person representerar.

1. Projektbild. (T.ex. en bild över projektet)

2. I widgeten "Adress" anges projektets adress, här kan man trycka på knappen "Ställ in plats" för att ange på en karta med muspekaren vart projektet ligger.

3. I widgeten "Fakturering" anges faktureringsuppgifter för projektet. Om inte uppgifter anges här kan man inte spara sidan.