Inställningar
Adminpanel - Projekt

I denna artikel förklarar vi de inställningar som är relevanta under fliken Projekt i adminpanelen.

Diagona AB avatar
Skrivet av Diagona AB
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Projektnamn

2. Projekttidslinke (start- och slutdatum för projektet)

3. Kontraktstyp (Utförandeentreprenad eller Totalentreprenad)

1. Om alternativet Utförandeentreprenad väljs kommer en knapp att dyka upp där man kan ange en avvikande kontraktssumma för projektet, alternativet används då systemet kollar om enskilda koder avviker från initial kontraktsmängd med 25% samt om den enskilda avvikelsen påverkar kontraktet med mer än 0.5%) Om avvikelser förekommer kommer det att dyka upp en blå ikon med symbolerna 25% / 0.5% på raden för koden, dessa ikoner kan avaktiveras av projektägaren. Projektägare är den person eller part som skapat projektet.