Alle collectiesMijn Cat Chef account
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Melody Duarte avatar
Geschreven door Melody Duarte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geen paniek, we hebben een oplossing! ✨

Volg deze eenvoudige stappen en je bent binnen de kortste keren terug in actie:

1. Ga eerst naar onze feestelijke website, www.catchef.com.

2. Eenmaal daar, ga naar de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Inloggen".

3. Voer vervolgens je e-mailadres in en klik op "Bevestigen".

4. Klik nu op "Wachtwoord vergeten" net onder het wachtwoordveld en klik vervolgens op "Ja".

5. Controleer vervolgens je e-mails in je inbox. Daar vind je een magische link (eenmalig gebruik) die je naar een pagina leidt waar je je gloednieuwe wachtwoord kunt instellen.

6. Zodra je een wachtwoord hebt gekozen, klik je op "Bevestigen".

Je hebt zojuist een nieuw wachtwoord aangemaakt, klaar om de deuren van je Cat Chef-account te openen! 🐱

Als je onderweg problemen tegenkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.