Per tal de poder descarregar l'aplicació com a una extensió de Chrome hem de seguir les següents instruccions.

1. Entreu al nostre portal web: https://innovamat.com/ca/bmath-descarregues
  2.  Seleccioneu la versió Extensió de Chrome
  3. Descarregueu l’arxiu comprimit
  4. Descomprimiu-lo en una carpeta fixa

A partir d’ara, independentment del navegador que hàgiu usat per descarregar
l’executable, treballarem amb el Google Chrome.

Obriu el navegador i aneu a la part superior dreta els tres punts verticals, "Més
eines" i "Extensions".

Activeu el "Mode de desenvolupador" a la part superior dreta.

Aneu a "Carrega una extensió desempaquetada", part superior esquerra, i
seleccioneu la carpeta que prèviament heu descarregat i descomprimit.

Aneu a l’apartat d’aplicacions. Hi podeu accedir si escriviu al navegador
chrome://apps i veureu la miniatura de bmath.

Creeu un accés directe a l’escriptori:

I ja tindreu l'aplicació llesta per jugar a casa!

Com actualitzo bmath a l'última versió a Linux, Mac i Chromebook?

Ara us mostrem com comprovar si tenim la versió bmath actualitzada i com actualitzar-la en aquests sistemes operatius.

És important actualitzar bmath freqüentment!

Sempre posem novetats, eliminem possibles errors, millorem la velocitat de l'aplicació i et donem accés a noves activitats i jocs!

Molt fàcil!
Per comprovar que tens l'última actualització feta pots entrar a l'aplicació i a la cantonada inferior dreta hi trobaràs el número de versió. Concorda amb el que tenim a la nostra pàgina web? Fantàstic! Estàs al dia!

No concorda? T'ajudem a fer l'actualització seguint les següents instruccions:

1.- Elimina la versió actual. Entra a: chrome://apps i fes clic dret sobre l'app instal·lada.

2.- Entreu al nostre portal web: https://innovamat.com/ca/bmath-descarregues

3.- Seleccioneu la versió "Extensió de Chrome"

4.- Descarregueu l’arxiu comprimit

5.- Descomprimiu-lo en una carpeta fixa

A partir d’ara, independentment del navegador que hàgiu usat per descarregar l’executable, treballarem amb el Google Chrome.

Obriu el navegador i aneu a la part superior dreta els tres punts verticals, "Més
eines" i "Extensions".

Activeu el "Mode de desenvolupador" a la part superior dreta.

Aneu a "Carrega una extensió desempaquetada", part superior esquerra, i
seleccioneu la carpeta que prèviament heu descarregat i descomprimit.

Aneu a l’apartat d’aplicacions. Hi podeu accedir si escriviu al navegador
chrome://apps i veureu la miniatura de bmath.

Creeu un accés directe a l’escriptori:

I ja tindreu l'aplicació llesta i actualitzada per jugar a casa!