Quina llàstima! Els Bmath han anat a dormir...

Per motius pedagògics i metodològics, a Innovamat apostem per limitar el temps que dediquen els infants a estar davant d'una pantalla. La concentració, la salut dels ulls, la capacitat creativa... Tots són aspectes que ens preocupen a Innovamat.

Per això, creiem en la varietat d'activitats digitals i no digitals que podem realitzar a casa per seguir gaudint de les matemàtiques.

Se t'han fet curts aquests 15 minuts? No pateixis!
En 24 hores els Bmath tornaran a despertar-se i podreu continuar el vostre camí matemàtic junts!

En un futur no molt llunyà deixaran d'anar-se'n a dormir, però actualment estan massa cansats per estar actius els 525.600 minuts de l'any.

Tens preguntes?
No dubtis en escriure'ns a hello@bmath.app