En aquest article explicarem com descarregar l'aplicació bmath per a ordinadors amb el sistema operatiu Windows.

Som-hi!

Anem a descàrregues i seleccionem l'opció de descàrrega per Windows dins la categoria de PC o Mac.

Un cop finalitzada la descàrrega, fes clic dret a l'arxiu descarregat i descomprimeix-lo.

Llavors, només caldrà que obris la carpeta descomprimida i accedeixis a l'aplicació bmath.

Un cop a dins, segueix els passos que t'indica l'assistent d'instal·lació.

Ja ho tens!
Ja pots començar a gaudir de les matemàtiques amb bmath! 😊

Ets una família i és la primera vegada que entres? Vols saber com registrar-te? Aquest article t'ajudarà.

És important actualitzar bmath freqüentment!

La versió més recent pot eliminar certs problemes, millorar la velocitat de l'app i donar-te accés a noves activitats i jocs. La mateixa aplicació us notificarà quan hi hagi una actualització disponible.

Alguna pregunta? No dubtis en escriure'ns a hello@bmath.app.