Si voleu consultar quins són alguns dels continguts que treballa el currículum escolar, podeu donar-los un cop d’ull a la zona de famílies.

La trobareu a dalt a l'esquerra de la ciutat.

Quan hi cliqueu, se'ns obrirà l'apartat de configuració. A la barra d'eines, a la part de baix de la pantalla, busquem la icona de "Currículum" i la seleccionem.

Voleu que us ensenyi quins continguts tenim a cada curs?

Currículum P5

Currículum 1r

Currículum 2n

Currículum 3r

Currículum 4t

Currículum 5è

Si cliqueu qualsevol subcontingut, us apareixeran totes les activitats que se li han desbloquejat a l'usuari d'aquell contingut.
Són totes les activitats que, per ara, li està presentant la plataforma.
A mesura que es van desbloquejant, les podeu seleccionar per treballar-les independement de la ciutat dels Bmath.