Pots descarregar bmath a Google Play. També pots cercar "bmath" directament al buscador! 🔎

La primera vegada que accedeixis a la aplicació et preguntarà si ets una "Família" o si ets una "Escola". Si vas a registrar a tu fill o filla, encara que ja utilitzi bmath a l'escola, accedeix a l'opció "Família".

Si és la primera vegada que accediu a bmath, dirigeix-te a "Començem", indica el curs del teu fill o filla, indica el nom i el teu programa de matemàtiques ja estarà acabat. Només faltarà que acabis el registre amb el teu correu electrònic.

Si ja tens compte, dirigeix-te adalt a la dreta, accedeix a "Entra" i introdueix el correu amb el qual et vas registrar.

És Important actualitzar bmath freqüentment!
La versió més recent pot eliminar certs problemes, millorar la velocitat de l'app i donar-te accés a Noves activitats i jocs. Segueix aquests passos per actualitzar l'app:
A través de Google Play:

1. Obre Google Play en el teu dispositiu o tauleta.
  2. Toca Menú > Les meves aplicacions i jocs.

3. Seleccionar Bmath. Toca Més (els tres puntets). Marca la casella de verificació    situada al costat de l'opció "Actualitzar automàticament." A partir d'ara se't s'actualitzarà automàticament.

Alguna pregunta? No dubtis a escriure a hello@bmath.app.