Pots descarregar a l'App Store. També pots buscar "bmath" directament al buscador! 🔍

La primera vegada que accedeixes a l'aplicació, et preguntaran si ets una "Família" o si ets una "Escola". Has de prémer l'opció de família!

Si és la primera vegada que accedeixes a bmath, dirigeix-te a "Comencem", indica el curs que faci el teu fill o filla, indica el seu nom i el programa de matemàtiques ja estarà creat. Només faltarà que finalitzis el registre amb el teu correu electrònic, és important que introdueixis el d'una persona responsable, ja que és qui rebrà totes les comunicacions.

Si ja tens compte, dirigeix-te a dalt a la dreta, accedeix a "Entra" i introdueix el correu amb el qual et vas registrar. Així tot el progrés estarà guardat! 💪

És Important actualitzar bmath freqüentment!
La versió més recent pot eliminar certs problemes, millorar la velocitat de l'app i donar-te accés a noves activitats i jocs.

Segueix aquests passos per actualitzar l'app:

A través de l'App Store:

1. Obre l'App Store en el teu dispositiu.
  2. Prem la pestanya "Actualitzacions" a la cantonada inferior dreta.
  3. Si bmath està disponible per actualitzar, toca el botó "Actualitza" a la dreta.
  4. Si bmath no està disponible per actualitzar, estàs en l'última versió!

Alguna pregunta? No dubtis a escriure'ns hello@bmath.app.