Produkter och tjänster
Vilken garanti ger ni på produkterna?

Ta reda på hur vårt 2-åriga garanti fungerar

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi erbjuder våra kunder 24 månaders garanti på de allra flesta produkter som finns på CertiDeal-webbplatsen.

Om din telefon inte fungerar som den ska, tar vi hand om diagnosen, reparationen eller utbytet av enheten beroende på vilket fel som upptäckts, samt kostnaden för att skicka tillbaka enheten till dig.

Garantin täcker alla tekniska fel på telefonen, förutom brott och oxidation.

Batteriet är en förbrukningsvara och dess slitage beror också på hur du laddar din smartphone. Vi garanterar dig en telefon med ett batteri som har minst 80 % av sin ursprungliga kapacitet. Du har tre månader på dig att rapportera batteriproblem (mindre än 85 % kapacitet och andra fel).

Här är listan över fel som täcks som täcks av garantin :)

• Nätverk

• WiFi / Bluetooth

• GPS

• Ljudhögtalare, interna högtalare, mikrofon...

• Kamera (fram och bak) / Blixt

• Display och pekskärm

• Laddningskontakt

• Face ID

• Touch ID / hemknapp

• Telefonen slås inte på

• Vibrationer

• Batteriet är garanterat i 3 månader (12 månader om du har valt premiumpaketet).

Vi erbjuder också Pack Premium-alternativet, som gör att du kan få ett nytt batteri för 190 kr (priset varierar beroende på modell) och förlänga garantin på denna komponent med upp till 12 månader. Certideal är ensama om att erbjuda det här alternativet.

Mer information om Premium Pack finns här