Utseendeklasser

Ta reda på skillnaderna mellan de olika utseendeklasserna så att du kan välja rätt renoverad smartphone för dig.

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vilka är skillnaderna mellan Skick klasserna?

Alla Certideal-smartphones, oavsett kosmetisk kvalitet, är certifierade och 100 % funktionsdugliga.

Skillnaderna mellan klasserna är rent kosmetiska, till exempel repor på skalet eller skärmen. Alla våra smartphones kommer utrustade med en laddare.

Det kosmetiska tillståndet kontrolleras för att säkerställa säkerheten före leverans. Det är mycket sällsynt att leveransteamet inte godkänner testarens åsikt, vilket kan leda till en försening på några dagar. Detta är vår "dubbelkontroll".

För mer information finns här en beskrivning av varje Skick klass som Certideal erbjuder:

Som ny

• Skärm: som ny.

• Skal: osynliga mikrorepor på ytan vid 20 cm. Testad och garanterad i 24 månader, olåst och tekniskt 100 % funktionell.

Mycket Bra / Bra

• Skärm: utmärkt skick.

• Skal: mikroskador på ytan som ofta är osynliga på 20 cm avstånd. Testad och garanterad 24 månader, olåst och tekniskt 100 % fungerande.

Korrekt

• Skärm: Mikrorepor syns på 20 cm avstånd och är osynliga när skärmen är på.

• Skal: Repor eller stötar som är synliga på 20 cm. Testad och garanterad i 24 månader, olåst och tekniskt 100 % funktionell.