Vad är Premium Pack?

Upptäck fördelarna med Premium Pack

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Premium Pack kostar endast 190 kr (för modeller upp till iPhone 8 Plus) och 290 kr (för alla modeller därefter) och ger dig möjlighet att få en enhet med ett nytt batteri, som är certifierat som förenligt med europeiska gemenskapsstandarder och installerat av vårt expertteam.

Premium Pack är en tilläggstjänst som CertiDeal erbjuder när du köper din nya renoverade enhet. Hittills är Certideal ensamma i Europa som erbjuder detta alternativ!

Batteriet ersätts med ett 100 % nytt batteri i våra laboratorier precis innan enheten skickas. Detta bytesförfarande kan ibland fördröja leveransen med 24 timmar.

Batterigarantin förlängs automatiskt till 12 månader!

64 % av våra kunder har köpt den, 98 % rekommenderar den!

Om du vill kontrollera att batteribytet gjordes på rätt sätt är det mycket enkelt:

Om du beställde en modell som är lägre än iPhone 8:

Klicka på Inställningar=> Batteri=> Batteristatus: Batteriet visar en status på 100 eller 99 %.

Om du har beställt en modell som motsvarar eller överstiger iPhone X:

Om du har iOS 13 eller lägre modeller: Klicka på Inställningar=> Batteri=> Batteristatus: Batteriet visar en status på 100 eller 99 %.

Om du har iOS 14-modeller och en modell som är större än eller lika med iPhone X:

Tyvärr har Apple inaktiverat visningen av batteristatusen om batteribytet skedde utanför Apple Store (vilket är fallet med din telefon). Därefter visas ett meddelande om reparation. Därefter kommer ett meddelande om att iPhone inte kan visa batterikapaciteten eftersom batteriet har bytts ut utanför Apple Store.

Det finns många program eller appar som används specifikt för att kontrollera batterinivån.

Vi rekommenderar 3uTools, som finns för Mac och PC på följande länk "http://www.3u.com". iTunes måste först installeras på din dator.