Produkter och tjänster
Vad är kategorin "Orimligheter"?

Små fel som sänker priset

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Imperfects är en serie smartphones som fungerar men har brister.

Behöver du inte Touch ID (fingeravtrycksläsare)?

Varför då inte köpa en smartphone som helt enkelt inte har den funktionen, om den dessutom säljs till ett ännu lägre pris än en 100 % fungerande renoverad smartphone?

Detta är desto mer sant eftersom den här produkten har testats av Certideals experter, precis som alla våra smartphones, och har certifierats fungera, med undantag för den upptäckta defekten.

Om du till exempel inte bryr dig om Touch ID kostar en iPhone 7 med 32 GB 600 Kr mindre än en fullt fungerande iPhone 7.

Är du nostalgisk över din gamla iPod? Köp då en iPhone med fel på linjemottagningen. I detta fall säljs produkten upp till 50 % billigare än den renoverade motsvarigheten.

Hos Certideal vet du vad du köper: felet är tydligt angivet på produktsidan och kategorin imperfects skiljer sig från resten av webbplatsen.

Därför kommer dessa produkter aldrig att blandas med de 100% fungerande produkter som Certideal erbjuder. Vi erbjuder sex månaders garanti på dessa enheter