Produkter och tjänster
Vilka tillbehör ingår i min smartphone och är de originella?
Vilka tillbehör ingår i min smartphone och är de originella?

Tillbehör som ingår i lådan

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla våra smartphones säljs med ett tillbehörskit: laddningskit (kabel och SIM-kortutdragare). Dessa produkter är nya, fullt kompatibla och uppfyller CE-standarderna.

Om du vill ha fler tillbehör kan du med CertiDeal köpa ett skydd och en film av härdat glas, som vårt team placerar direkt på din smartphone före leverans.

Dessa två tillbehör kan säljas separat för 80 kr styck eller tillsammans i Zen Packet med 190 kr.

Du hittar också hörlurar och AirPods på vår webbplats.