Eftermarknadsservice
Hur kontrollerar jag att batteriet har bytts ut?

Kontrollera att Premium Pack har installerats

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill kontrollera att batteribytet har gjorts på rätt sätt efter att du har köpt Premium Pack är det mycket enkelt:

Om du har beställt en lägre modell än iPhone 8:

Klicka på Inställningar=> Batteri=> Batteristatus: Batteriet visar en status på 100 eller 99 %.

Om du har beställt en modell som motsvarar eller överstiger iPhone X:

Om du har iOS 13 eller lägre modeller: Klicka på Inställningar=> Batteri=> Batteristatus: Batteriet visar en status på 100 eller 99 %.

Om du har iOS 14-modeller och en modell som är större än eller lika med iPhone X:

Tyvärr har Apple inaktiverat visningen av batteristatusen om batteribytet skedde utanför Apple Store (vilket är fallet med din telefon). Därefter visas ett meddelande om reparation. Därefter kommer ett meddelande om att iPhone inte kan visa batterikapaciteten eftersom batteriet har bytts ut utanför Apple Store.

Det finns många program eller appar som används specifikt för att kontrollera batterinivån.

Vi rekommenderar 3utool, som finns för Mac och PC på följande länk "http://www.3u.com". Itunes måste först installeras på din dator.