Eftermarknadsservice
Jag har fått min produkt men den passar inte mig, vad kan jag göra?
Jag har fått min produkt men den passar inte mig, vad kan jag göra?

Produkten jag fick är inte för mig

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om den produkt som du har fått inte är lämplig för dig har du flera olika möjligheter, beroende på orsaken.

Du kan logga in på ditt personliga utrymme och gå till avsnittet "Mina inköp".

Genom att klicka på den lilla pilen till höger om din beställning ser du knappen för kundservice.

Följ stegen steg för steg för att definiera problemet och hitta en lösning.

Du kan rapportera följande problem

- Tekniska problem.

- estetiska problem

- begäran om service efter försäljning

- begäran om tillbehör

Om du får problem eller om du inte kan göra en förfrågan via denna supportkanal, skicka ett e-postmeddelande till kontakt@certideal.ie med ämnesraden [Klagomål på service efter försäljning].

Våra enheter är garanterade pengarna tillbaka i upp till 21 dagar efter att du har mottagit produkten.

Under denna period kan du begära återbetalning av din beställning. Om du har några problem med din smartphone efter 21 dagar kommer vi att tillämpa 24-månadersgarantin i tillämpliga fall.