Beställningar
Försändelse
Hur vet jag var mitt paket finns?

Beställningsstatus

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan när som helst följa hur din beställning fortskrider i ditt personliga utrymme i avsnittet "Mina inköp".

Du hittar beställningsreferensen, som består av 9 stora bokstäver, och statusen för din beställning.

Det finns flera olika typer av status:

Beställningen är bekräftad:

din beställning har beaktats av våra team. Den är under förberedelse och har ännu inte skickats.

Beställningen håller på att skickas:

din smartphone är redo att levereras. Vi gör den vacker och utrustar den för resor. Avresa nära förestående!

Beställningen har behandlats:

Telefonen har överlämnats till UPS och kommer att levereras så snart som möjligt. Bara lite mer tålamod, det kommer!