Field app - jobb i felt
Legge til samarbeidspartner i et item (oppgave)

Slik samarbeider du på tildelte oppgaver, samarbeidspartner, collaborator

Mikel von Krogh avatar
Skrevet av Mikel von Krogh
Oppdatert over en uke siden

En flott funksjon i Next Field (CHECKD)-appen er å kunne samarbeide på et item (oppgave) som er tildelt deg.

For å kunne legge til en collaborator/samarbeidspartner må denne personen være i samme firma i CHECKD (dette krever betalt abonnement). For å legge til personer i firmaet ditt se denne guiden.

For å kunne legge til en samarbeidspartner (collaborator), følger du disse enkle stegene:

1. Logg inn i Next Field-appen

2. Finn itemet (oppgaven) du vil legge til en samarbeidspartner på (du må være tildelt item-et)

3. Trykk på meny-knappen (tre prikker) øverst til høyre

4. Velg 'Add collaborator' og legg til den personen du ønsker å samarbeide med

Samarbeidspartneren din vil kunne chatte, legge til bilder og jobbe med deg i oppgaven, men det er fortsatt du som eier denne (som 'Assigner'). Det vil si at all informasjon som blir gjort i itemet (med unntak av chatlog) vil registreres som deg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------