Alle samlingerRapporter
Lag rapport fra web

Slik lager du en rapport fra PC/Mac

Oppdatert over en uke siden

For å lage en rapport fra web, logg først inn på web.checkd.it. Rapporter i CHECKD er digitale. Det betyr at du får zoom-bare tegninger, bilder som kan forstørres og blas i, samt en delbar link som gjør det enkelt å sende rapporten og få alle signaturer med én gang.

For å ta ut rapport gjør du følgende:

1. Finn prosjektet du vil lage en rapport i.

2. I prosjektet velger du fanen "Items".

3. Bruk filtermenyene for å finne punktene du ønsker å ta ut rapport på. Her kan du sortere på tags, tittel, personer, status på punkter, dato du lagde punktet osv.

4. Når du har filtrert deg ned huker du av punktene du ønsker å ta ut en rapport på.

5. Når du har valgt punktene du ønsker, trykker du på "Create report".

1. I pop-up-vinduet kan du trykke på linken for å kopiere den, eller trykk på linken som leder deg rett inn til din digital rapport.

2. For å legge til signatur scroller du nederst i rapporten og velger "Add Signature". Alle som har tilgang i rapporten kan signere på den.

3. Rapporten kan enkelt deles via link, eller lastes ned som PDF.

Her ser du en video for hvordan du tar ut rapporter fra web

(Trykk på "f" for å få video i fullskjerm, og "f" igjen for å redusere den ned.)