Firma
Legg til en bruker i ditt firma

Se hvordan du inviterer brukere til Next Field (CHECKD)

Oppdatert over en uke siden

Med Next Field (CHECKD) kan du enkelt jobbe i prosjekter du har blitt invitert til, og du trenger nødvendigvis ikke være en ansatt i selskapet som er eier av prosjektet. Med andre ord er det naturlig at du legger til alle dine ansatte som skal bruke Next Field (CHECKD), men også andre prosjektdeltakere, som f.eks. underentreprenører som skal utføre oppgaver på et prosjekt.

For å legge til brukere i din CHECKD løsning, gjør du følgende:

1. Logg inn på Next Field (CHECKD) WEB.

2. Gå til 'My Company' seksjonen

3. Trykk på 'Add employee' knappen. NB! Kun brukere med Admin rettigheter kan invitere andre brukere.

4. Skriv inn eller klipp og lim inn epostadresser i epost feltet. Epostadressen vil bli deres personlige brukernavn i Next Field (CHECKD).

5. Velg hvilken type tilgang de skal ha:
    'Normal Rights' gir et begrenset sett med rettigheter, og tilgangen er begrenset til kun de prosjektene de skal jobbe med.
    'Admin Rights' gir muligheter på organisasjonsnivå, f.eks. å redigere selskapsinformasjon, invitere brukere og mye mer.

6. Klikk på 'Send invitation' for å sende invitasjonen/e. Alle epostadressene vil motta en personlik link til å sette opp brukeren sin. Invitasjonene står som pending frem til brukeren har akseptert invitasjonen.