Lag en rapport

Lag en rapport fra web.checkd.it

Oppdatert over en uke siden

Rapporter i CHECKD er digitale (du kan også eksportere repportene som PDF). Dette betyr at du kan trykke på interaktive funskjoner, og zoom inn og ut av plantegninger. Dette gjør det enklere å lokalisere items (punkter) på en plantegning, det gjør det lettere å kunne se på bilder i full oppløsning, og det gjør det enkelt å kunne dele en link til rapporten. Du kan til og med signere de digatale rapportene og man kan legge igjen kommentarer.

Følg instruksene under for å lage en rapport:

1. Gå inn på det prosjektet du ønsker å lage en rapport fra.

2. Inne på prosjeket trykker du på 'Items' fanen.

3. Bruk filtrerningsmulighetene, eller huk av en og en item manuelt, på de items du ønsker å inkludere i rapporten. Se mer informasjon om filtreringsmulighetene ved å trykke her.

4. Når du har valgt de 'Items' du ønsker å inkludere i rapporten trykker du på 'Create report'.

5. En nytt vindu åpner seg og her kan du gi et navn og en beskrivelse, og du kan inkludere/ekskludere enkelte elementer fra rapporten før den lages. Som standard er alle elementene huket av for å bli en del av rapporten som lages. Trykk 'OK' når du er ferdig.

6. Nå genereres det er rapport og du vil gå en link til den digitale rapporten som du kan sende til andre med f.eks. epost eller sms.

7. Trykk på 'Click here' for å se den digitale rapporten.

8. For å legge til en signatur, og evneutlet et notat, trykker du på '+Signature' ikonet.