Field app - jobb i felt
Deleger et 'Item' (oppgave)

Gi oppgaver og deleger arbeid med Next Field-appen

Oppdatert over en uke siden

Når du har opprettet et 'Item' (oppgave) ønsker du kanskje å delegere oppgaven videre til noen. Med Next Field-appen gjøres det enkelt på denne måten:

1. Finn et 'item' du ønsker å delegere

2. Gå inn på dette item

3. Trykk på ikonet for mannskapslisten (mann med hjelm-ikonet nederst til venstre).

4. Velg fra listen av prosjektdeltakere, eller bruk søkefunksjonen for å finne riktig person

5. Velg ikonet øverst til høyre og velg fra kontaktlisten din, eller send invitasjon direkte via email.

Du har nå delegert et item (oppgave), og det har fått statusen 'Delegated (rød farge). Når mottaker aksepterer oppgaven vil fargen skifte til statusen 'In progress' (gul farege). For å se hvordan du aksepterer et punkt, klikk her.

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Velg fra listen over prosjektmedlemmer, eller velg fra kontaktlisten din (øverst i høyre hjørne er det en 'bok' med et pluss tegn), som illustrert i de to bildene under.

Dersom du inviterer via mail får du opp dette bildet, og du kan invitere en bruker som 'normal userr'. Ved å gjøre dette tildeler, du også denne personen oppgaven.