Field app - jobb i felt
Motta og aksepter et 'Item' (oppgave)

Slik aksepterer du en oppgave som er delegert til deg

Oppdatert over en uke siden

Skal du motta og utføre oppgaver i Next Field (CHECKD), er det praktisk å vite hvordan du aksepterer oppgavene som blir sendt til deg.
Så lenge du har Next Field-appen installert på mobilen din, vil du kunne justere innstillingene på telefonen din slik at du mottar push-notifikasjoner når noen sender deg en oppgave. Det er også to andre måter å finne tilsendte oppgavene på:

1. I 'Notifications'-listen som du finner øverst til høyre i appen (bjelle-ikonet). Denne listen vil også alltid åpnes når du trykker på push-notifikasjonen.
    Push-notifikasjon er et varsel som kommer inn i mobilens egen notifikasjonslinje.

2. I oversikten 'My items' eller på plantegningene ('Drawing') i prosjektet du jobber i. Punkter sendt til deg er røde.

Når du har åpnet item-et du skal jobbe med, trykker du på 'Accept task'for å godta oppgaven. Item-et vil da bli gult på tegningen ('In progress'), og du kan jobbe fritt i item-et, laste opp bilder, samt kommunisere med den som har delegert det til deg.

(aksepter gjennom notifikasjonslisten, eller i plantegning se under)

(aksepter i plantegning)