Field app - jobb i felt
Ta bilder, rediger og last dem opp (Android)

Lær hvordan du legger til et bilde, og hvordan du tegner og redigerer bildene, Next Field, Android

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Bilder er en veldig god måte å dokumentere arbeidet du har gjort. I tillegg gjør gode bilder det enklere å vise hva som skal gjøres, og hvordan du har gjort det. For å legge til et bilde i et 'Item', følger du disse enkle stegene:

1. Gå inn på item-et du skal legge til et bilde i.

2. Trykk på bildeikonet som du finner nede til venstre.

3. Velg enten et bilde fra kamerarullen eller ta et nytt bilde.

4. Om du tar nytt bilde, husk å trykke 'OK' om du er fornøyd. Du kan velge å ta et nytt bilde om det ikke ble riktig første gangen ved å trykke på 'Prøv igjen', 'Retry'.

5. Bruk bilderedigeringsfunksjonene for å legge til tekst eller tegne i bildet.

6. Trykk på ✓ (nederst til høyre) for å laste opp bildet i item-et.

Bilderedigering i appen er enkelt, og du har en rekke muligheter, som vi oppdaterer. Ta kontakt med oss via å trykke på en emoji nedenfor dersom du behøver hjelp.