Field app - jobb i felt
Filtrer i punkter på tegning

Bruk denne smarte funksjonen for å lettere finne de viktige punktene på en tegning

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Når man bruker CHECKD aktivt fyller en tegning seg fort opp med mange punkter. Denne funksjonen gir deg mulighet til å filtrere og spesifisere hvilke punkter du ønsker å ha oversikt over. Denne funksjonen hjelper deg også å spesifisere hvilken informasjon du ønsker å ha med i rapportene dine.

1. Åpne plantegningen du vil se på.

2. Trykk på søkefunksjonen som du finner oppe til høyre. Den ser ut som et forstørrelsesglass 🔍

3. Nå vil en meny åpne seg og du kan filtrere på status på punktene (blank, rød, gul, blå, grønn), filtrere på tags, søke etter et spesifikt punkt, eller se alle punkter på tegning du selv ikke har opprettet eller fått tildelt (OBS: kun for prosjektadmin og prosjekteier).

4. Tegningen vil oppdatere seg i bakgrunnen etter hvert som du velger i menyen.