Tegninger
Endre navn på plantegning/bilde

Slik endrer du navn på plantegningene dine

Oppdatert over en uke siden

For å holde god orden på plantegninger/bilder er det vitkig at man velger et navn som er lett gjenkjennbart for de som jobber i prosjektet. Typisk vil navnet på en plantegning kanskje inneholder adresse, bygningsnummer, etg nummer m.m.

F.eks. "Kongensgate 1A - 1. etg".

Plantegninger/bilder sorteres i nummerisk og alfabetisk rekkefølge, og ved å navngi tegninger med et gjennomtenkt navn og nummerering, blir det enklere å finne frem til korrekt tegningsbrunnlag.

For å endre navnet på en tegning gjør du følgende:

1. Logg inn på webløsningen og finn riktig prosjekt og tegning.

2. Åpne tegningen du ønsker å endre navnet på.

3. Trykk på menyikonet (tre prikker) og deretter trykk på 'Drawing information'.

4. Endre navnet til det du ønsker og trykk på 'Save'

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)