Prosjekter
Opprette prosjekt

Slik oppretter du prosjekter på web

Oppdatert over en uke siden

I Next Filed jobber man i prosjekter.
Opprettelse av et prosjekt har tre faser:

1. Fylle inn prosjektnavn, prosjektnummer, tags og annen relevant informasjon

2. Invitere personer til prosjektet

3. Laste opp plategninger

Logg inn på web.checkd.it. Når du har logget inn vil du se prosjektsiden. Herifra kan du opprette et prosjekt ved å trykke på 'New project' knappen. Denne knappen ligger opp på høyre side av skjermen. Deretter fyller du inn prosjektnavnet/nummer, adresse, tags, og sjekklistemaler om man har tilgang til sjekklistemodulen. Når du er ferdig trykker du på 'Create' knappen nede på høyre side av skjermen.

Pro tip

Vi anbefaler å bruke 'Tags' som et verktøy. Tags er det samme som kodeord eller etiketter, ord man kan legge til på Items i det du oppretter et itemTags vil gjøre det enklere for deg å søke opp og gruppere relevant data, og til å raskt og enkelt kunne lage rapporter. Klikk her for å lese mer om filtrering av data i et prosjekt.

Inviter personer til prosjektet

Når du trykket på 'Create' kommer du rett inn på 'People' fanen i prosjektet, og du kan nå begynne å invitere de personene som skal jobbe i prosjektet. Her kan du invitere både dine egne ansatte, eller personer utenfor den egen organiasjon, f.eks. partnere eller underentreprenører (UE).

Husk å velge korrekt rolle før du sender invitasjonen. Du kan velge mellom 'Normal' eller 'Admin' rollen. En admin har fullt innsyn i prosjektet, men en bruker med normal rollen kan kun se de items/rapporter han/hun selv lager eller får tilsendt. Trykk deretter på 'Add people' knappen for å sende invitasjonen, kort tid etter vil personene få tilsendt en invitajon på e-post.

Laste opp plantegninger

Når du har laget prosjektet og invitert de personene som skal jobbe i prosjektet blir neste steg å legge til det tegningsunderlaget man har tenkt til å jobbe med i prosjektet. Pt. støttes filformatene PDF, PNG eller JPG (PDF anbefalt).

Trykk på 'Add drawings' knappen som ligger nede på høyre side av skjermen. Dette vil åpne et nytt vindu der du kan dra og slippe filer for å legge de til, eller velge filer som skal lastes opp fra din datamaskin eller skylagrning.

Plantegninger sorteres i nummerisk og alfabetisk rekkefølge, du kan endre på navnene på hver enkelt plantegning ved å trykke på 'Rename drawing', en funksjon som ligger skjult under de tre prikkene som vises på hver enkelt plantegning du har lastet opp.