Tegninger
Slette tegninger

Har du behov for å slette en tegning/plantegning?

Oppdatert over en uke siden

NB! Når du sletter et 'Drawing' (tegning/plantegning) fra prosjektet, sletter du også alle 'Items' (oppgaver) som er tilknyttet tegningen. Vær sikker på avgjørelsen før du sletter.

Hvis du skal laste opp en ny og oppdatert tegning/plantegning, anbefaler vi at du ikke sletter den gamle/utdaterte versjonen. På denne måten sikrer du at ingen essensiell informasjon vil bli tapt i prosessen.

Det er kun brukere med rollen 'Project Owner' eller 'Project Admin' som kan slette en tegning/plantegning fra et prosjekt.

For å slette en tegning/plantegning kan du gjøre følgende steg:

1. Logg inn på webløsningen og åpne prosjektet du har tenkt til å slette en eller flere tegninger fra

2. Gå til 'Drawings' fanen

3. Finn tegningen/plantegningen du ønsker å slette og klikk på menyikonet (tre prikker) nede i høyre hjørne på bildet

4. Velg 'Remove drawing'

NB! Hvis du ved en feiltakelse klarer å slette en tegning og tilhørende 'Items' (oppgaver), kan du ikke angre i etterkant. Det du kan gjøre er å ta kontakt med vår kundeservice og oppgi navnet på prosjektet og plantegningen, og be oss om å hjelpe dere om å reversere handlingen.

(Click on the picture below to see it in full size and to open it in another tab)