Prosjekter
Endre/legge til tags i prosjektet

Tags eller kategorier gjør punktene "smarte" og søk-/filtrerbare

Tom-Erik von Krogh-Martinsen avatar
Skrevet av Tom-Erik von Krogh-Martinsen
Oppdatert over en uke siden

Tags brukes til å identifiserer hvilke type punkter man har, og gjør det enklere å ta ut spesifikke rapporter eller følge opp på arbeid fra web og app. Tags som “KS”, "avvik" og "rørlegger" identifiserer oppgaver knyttet til dette emnet. Når man filtrerer senere kan tags kombineres ved å f.eks. knytte "KS" og "rørlegger" sammen.

For at informasjonen i prosjektene skal bli entydig, er det viktig at alle bruker samme tags. Dette sikrer man best ved å opprette dem for hele firmakontoen slik.

For å legge til, eller fjerne, en ny tag i et prosjekt prosjekt gjør man følgende:

1. Velg prosjektet ditt fra listen på prosjektsiden

2. Gå til fanen som heter info og trykk så på edit-knappen (blyant-ikonet)

3. Skriv inn din ønsket tag og trykk på enter-tasten for å legge den til

4. Trykk på "save" for å lagre taggene, og de vil nå være tilgjengelig for alle prosjektdeltakere i Field-appen

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Som bruker står man fritt til å velge de tags man måtte ønske, men noen gode tips kan være:

Fag/fagområder (inviter UE-er inn gratis)

Type punkt

Type befaringer

Tømrer

KS (kvalitetssikring

Befaring

Rørlegger

Avvik

Egenbefaring

Elektriker

Vernerunde

Førbefaring

Fuger

RUH

Kontroll

Maler

Mottak

KS

Murer

Overtagelse

Stillas

Betong

Kjøkkenmontør

Ventilasjon

Sprinkler

Innredning

Flis