Prosjekter
Like tags i alle prosjekter - enklere sortering

Du kan enkelt sette opp standardiserte tags for hele bedriften

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Fordelen med CHECKD er at man kan strømlinjeforme prosjektene sine, også tags man ønsker å bruke. For å sette opp stndard-tags gjør du følgende:

1. Logg inn på websiden

2. Gå til bedriftsoversikten (company page), som du finner via ikonet nede til høyre

3. Forsikre deg om at du har rollen company admin

4. Åpne fanen tag manager

5. Skriv inn ønsket tag og trykk enter-tasten for å legge den til

6. Når du oppretter ditt nye prosjekt vil taggene ligge klare

Du har hele tiden mulighet til å oppdatere taggene for firmaet, samt tilpasse de for hvert prosjekt. Her kan du lese mer om tags, samt en liste over anbefalte tags.
Tags som du oppretter for hele firma vil kun bli tilgjengelig på de neste prosjektene fu oppretter, de har ikke tilbakevirkende kraft, men man kan alltid oppdatere tags på prosjekter fra infosiden på hvert enkelt prosjekt.

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Taggene ligger klare neste gang du skal opprette ett nytt prosjekt.

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)