Firma
Få tilgang til et prosjekt i ditt firma i Next Field (CHECKD)
Få tilgang til et prosjekt i ditt firma i Next Field (CHECKD)

Company admins kan legge seg selv til i prosjekter som tilhører firmaet

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Som company admin har du mulighet til å legge deg selv til i prosjekter som tilhører selskapet ditt. Dette er prosjekter som er opprettet av brukere som tilhører ditt selskap, og som ligger i ansatt-listen deres i Next Field (CHECKD).

For å legge deg til i prosjektet gjør du følgende:

1. Logg deg på web.checkd.it - forsikre deg om at du har rollen company admin. Dette sjekker du fra selskapssiden på web.

2. Fra prosjektetsiden velger du fanen som heter Company Projects. Her har du oversikt over alle prosjekter som er eid av ditt selskap.

3. Du kan søke opp det relevante prosjektet i søkefeltet.

4. Trykk på de tre prikkene helt til høyre i prosjektlisten

5. Du får opp to valg: 'Archive project" og 'Join project'

6. Trykk på 'Join project'

7. Trykk på 'Yes'

8. Voila, du er lagt til i prosjektet!