Tegninger
Last opp tegninger i prosjektet

Hvordan laste opp tegninger i et prosjekt

Oppdatert over en uke siden

Tegninger legges vanligvis til ved opprettelse av prosjektet, men de kan også lastes opp i etterkant. Vi støtter tegninger i PDF, PNG og JPEG.

Vi anbefaler å gi tegningene navn som er enkle å søke opp. Eksempelvis:

• U-etasje

• 1. etasje

• Takplan

• Situasjonsplan

Alle vet hvilket prosjekt de er i, så enkle tegningsnavn gjør at man finner tegningen man jobber i fortere. I tillegg er det alfabetisk sortering på tegninger i CHECKD.

For å laste opp tegninger gjør du følgende:

• Åpne prosjektet du ønsker å laste opp en tegning i

• Trykk på knappen nede til høyre som heter "+ Add drawings"

• Du kan nå enten dra inn tegningene i tegningsboksen eller trykke på plusstegnet i vinduet for å åpne mappen på din PC

• Trykk på "upload" for å laste opp tegningene dine

• Bildefiler kan redigeres før man laster dem opp ved å trykke på "edit" før man går videre (se nederste bilde).

Pro tip: Du kan også koble til kontoer som Dropbox, Google Drive, OneDrive - eller laste opp en bildelink.

Du er nå godt på vei til å bli en avansert bruker 🏆

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Dersom tegningene du laster opp er bilder (jpg, png, gif) er det også mulig å "croppe", rotere og editere bidene før du laster dem opp til prosjektet.

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)