Firma
Sett opp standardiserte tags for bedriftens prosjekter

Du kan enkelt sette opp standardiserte tags for hele bedriften

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Fordelen med Next Field (CHECKD) er at man kan strømlinjeforme prosjektene sine, også tags man ønsker å bruke. For å sette opp standard-tags, gjør du følgende:

1. Logg inn på websiden

2. Gå til My Company i menyen til venstre

• Forsikre deg om at du har rollen company admin

3. Trykk på fanen 'Item tag manager'

4. Skriv inn ønsket tag og trykk enter-tasten for å legge den til

5. Når du oppretter ditt nye prosjekt vil taggene ligge klare

6. Om du ønsker å ta bort tags kan du trykke på x-ikonet ved siden av hver enkelt tag for å fjerne dem.

Du har hele tiden mulighet til å oppdatere taggene for firmaet, samt tilpasse dem for hvert prosjekt. Her kan du lese mer om tags, samt en liste over anbefalte tags.
Tags som du oppretter for hele firmaet vil kun bli tilgjengelig på de neste prosjektene du oppretter. De har ikke tilbakevirkende kraft, men man kan alltid oppdatere tags på prosjekter fra infosiden på hvert enkelt prosjekt.

Alle tags opprettet på firmanivå vises som standard når et prosjekt opprettes: