Forms - sjekklister og protokoller
Se og opprett sjekklister / protokoller fra web
Oppdatert over en uke siden

Sjekklister og protokoller er lokalisert i prosjektene dine. Du kan enkelt finne dem og opprette nye fra web. Bare følg disse enkle stegene:

1. Åpne prosjektet du ønsker å fylle ut sjekkliste i fra web

2. Gå til fanen som heter "reports"

3. Trykk på knappen oppe til høyre som heter "new form"

4. Velg sjekkliste/protokoll og begynn å fyll ut.

Fra rapportfanen vil du også finne alle sjekklister du, eller andre, har opprettet i prosjektet. Du kan også der velge mellom dine og alle rapporter, samt er de ulike rapportene skilt med fargekoder. Forms-rapporter er grønne.