Slette prosjekt

Ønsker du å fjerne et prosjekt?

Oppdatert over en uke siden

For å kunne fjerne et prosjekt må man ha rolle "Project owner" i det gjeldende prosjektet. Project owners kan gi samme rolle til andre deltakere i prosjektet, men kun de kan fjerne det helt.

Det er viktig å bemerke seg at når man sletter et prosjekt fjerner man også tilgangen til alle prosjektdeltakerne, samt all data som lå i prosjektet.

For å slette et prosjekt gjør du følgende:

• Logg inn på webportalen

• Fra prosjektlisten vil du se at noen prosjekter har tre prikker i høyre hjørne. Disse prikkene er menyknappen og indikerer at du kan slette dem

• Trykk på menyknappen og velg "delete project"

• Du vil få opp et nytt vindu med informasjon om hva du fjerner ved å slette prosjektet - trykk på "yes" om du ønsker å slette det