Forms - sjekklister og protokoller
Endre navn på sjekklister / rapporter

Du kan endre navn på sjekklister som er laget

Oppdatert over en uke siden

Alle sjekklister starter med standardnavnet for typen sjekkliste du har valgt. Når man lagrer en sjekkliste man har opprettet første gang, har du mulighet til å gi den et navn. Noen ganger går det for fort og man ønsker å endre navn i ettertid. For å gjøre det følger du disse stegene:

• Logg inn på webportalen

• Gå til fanen "Reports", og velg så rapporten du ønsker å endre navn på.

• Trykk på rapporten

• Når du har åpnet rapporten trykker du på menyikonet oppe til høyre (de tre prikkene) og velger "Edit report title"

• Skriv så et nytt navn og trykk på "save"

• Da har du endret tittelen på rapporten