Slette bilder i Field

Slett bilder fra Field-appen

Oppdatert over en uke siden

Det skjer. Noen ganger har du et bilde i punktet du gjerne skulle ha fjernet. Det kan være et bilde ment for et annet punkt, feil vinduslist ....eller en selfie på avveie.
Heldigvis er det enkelt å slette bilder, og informasjonen vises tydelig i loggen/tidslinjen at et bilde har blitt fjernet.

Merk: kun den som har tatt bildet kan slette det, eller en med rollen admin/eier på prosjektet.

For å slette et bilde på din android eller iOS-enhet gjør du følgende:

• Åpne Field-appen og finn bildet du ønsker å slette

• Hold på bildet i et halvt sekund, og et lite vindu vil åpne seg

• Velg "remove picture" og trykk så "yes"

• Bildet er nå slettet, og handlingen er dokumentert i loggen/tidslinjen