FAQ / Vanlige stilte spørsmål
Hvordan oppdaterer jeg profilen min i Next Field (CHECKD)?

Slik endrer du navn, legger til telefonnummer, skrur på mailvarsling, og så videre i Next Field (CHECKD)

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du mailvarsling på alle oppgaver du mottar? Skrev du inn feil navn da du registrerte deg i Next Field (CHECKD), og heter nå "klaskelars69" i alle prosjekter? Eller ønsker du å legge inn telefonnummeret ditt? For å oppdatere profilen din følger du disse enkle stegene:

1. Logg inn på web.checkd.it

2. Klikk på profilikonet ditt, som du finner øverst til høyre på skjermen

3. Velg 'profile'

4. Trykk på blyant-ikonet for å begynne å redigere

5. Fyll informasjonen du ønsker

6. Trykk 'Save' når du er ferdig

7. For å nullstille passord klikker du på 'here', hvor det står "Click here if you need to reset your password".

8. For å motta mailvarsling, trykk på "Receive mail everytime a new ITEM is delegated to you"

Great job! 🥳