Field app - jobb i felt
Lag et 'Item' (oppgave) uten tegning/plassering

Du kan lage items, punkter, oppgaver uten å plassere dem i tegning

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger trenger du å lage et punkt, men tegningen det skal ligge på i prosjektet har ikke blitt lastet opp ennå - eller kanskje finnes det ingen tegning. I andre tilfeller har du bare ikke tid til å gå inn i tegning og lage et 'Item' derifra.

For å lage et åpent item gjør du følgende:

1. Logg inn i Next Field (CHECKD)-appen og finn prosjektet du skal arbeide i

2. Trykk på pluss (+)-ikonet når du er inne i prosjektet

3. Velg "Create item"

4. Fyll inn informasjonen du ønsker (tittel, tags, beskrivelse, due date), men velg ikke 'location'.

5. Deleger itemet til en prosjektdeltaker om du ønsker (dette kan også gjøres senere)

6. Lagre item-et ved å trykke "Save".

Denne videoen viser deg hvordan du lager et åpent punkt