FAQ / Vanlige stilte spørsmål
Hvordan fjerner jeg en ansatt fra mitt firma, eller en person fra et prosjekt i Next Field (CHECKD)?
Hvordan fjerner jeg en ansatt fra mitt firma, eller en person fra et prosjekt i Next Field (CHECKD)?

Slik sletter du en bruker fra firma og prosjekt.

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Fjern en ansatt fra ditt firma

Hvis en ansatt har sluttet, ønsker du sannsynligvis å fjerne den ansatte fra ditt firma (fjerne deres tilgang). For å gjøre dette, kan du utføre følgende steg:

• Gå til 'My Company' seksjonen i menyen på venstre side.

• Deretter kommer du til 'Company Page'.

• Trykk på 'Employees' nedtrekksfeltet for å få opp listen over ansatte

• Fin den ansatte du ønsker å fjerne fra ditt firma og trykk på 3-dot ikonet

• Trykk nå på 'Remove member from company'

Fjern en person fra et prosjekt

For å fjerne en person fra et prosjekt, kan du utføre felgende steg:

• Gå til 'Projects' seksjonen i menyen på venstre side for å komme inn på 'Projects' siden

• Trykk på prosjektet du har i tankene

• Trykk deretter på 'People' fanen (vist på bildet under)

• Trykk nå på 'Remove from project' for å fjerne personen

Hva skjer når en ansatt blir fjernet fra ditt firma?

Når du fjerner en ansatt fra din liste over ansatte vil følgende skje:

• De vil ikke lenger ligge i listen over ansatte og de mister tilgang til 'Company Page'.

• Hvis dere har 'Forms Pro' modulen inkludert i deres løsning, vil ikke den ansatte kunne få tilgang til tilhørende funksjoner.

NB! Den ansatte vil ikke bli fjernet fra prosjektene de har blitt lagt til i. For å fjerne dem fra et prosjekt må man gå inn på prosjektet og fjerne dem derfra, slik som vist over.

Hva skjer når en person blir fjernet fra et prosjekt?

Personen vil ikke lenger ha tilgang til prosjektet. All data som er opprettet av brukeren tilhører firma som har opprettet prosjektet og ikke personen/e som har jobbet på prosjektet. Med andre ord vil alle oppgaver/items, bilder, kommentarer og etc. bli værende i prosjektet.